01 77 77 710    info@zera.si   Likozarjeva 3, 1000 Ljubljana, SLO   Ponedeljek-petek 8.00 - 16.00

MERCH SHOP

SI PREDSTAVLJATE SPLETNO TRGOVINO BREZ ZALOG?

BREZPLAČNA STORITEV ZA VSE

V kolikor ste kadakroli imeli željo, da bi vaša glasbena skupina, športni klub ali blagovna znamka imela svoj shop in svojim fanom ponudili širok nabor izdelkov, pa se zaradi nejasnosti in stroškov ter velike insvesticije še niste odličili za izdelavo lastne spletne trgovine, imate sedaj enostavno rešitev.

Merch Shop storitev je v celoti izdelana personalizirana spletna trgovina, vključno z dobavo in izdelavo vseh izdelkov, ki se v trgovini prodajajo. Izdelki so oblikovani in izbrani s strani affiliate partnerja, ki jih želi ponuditi v svoji spletni trgovini. Merch Shop je primeren za bande, glasbenike, športne klube, dogodke in blagovne znamke.

NAŠI MERCSHOPI

MerchShop - Mi2

MerchShop - Mi2

MerchShop - Bigfootmama

MerchShop - Bigfootmama

MerchShop - Donačka

MerchShop - Donačka

MerchShop - Stenske nalepke

MerchShop - Stenske nalepke

MerchShop - Risani junaki

MerchShop - Risani junaki

MerchShop - Predstavitvena stran

MerchShop - Predstavitvena stran

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA MERCH SHOP?

BREZPLAČNA IZDELAVA

Izdelava vaše spletne trgovine je popolnoma brezplačna. Spletno stran oblikujemo po želji in stilu vaše glasbene skupine, športnega kluba ali blagovno znamke.

ŠIROK NABOR IZDELKOV

Nudimo širok nabor izdelkov v vaši spletni trgovini. Za stalno zalogo skrbimo mi tako finančno kot organizacijsko. Vi s tem nimate ne stroškov ne dela.

BREZSKRBNO POSLOVANJE

Sodelovanje z nami za vas pomeni poslovanje brez zalog izdelkov in začetnih investicij, brez stroška dela in brez stroška izdelave in vzdrževanja spletne strani.

VODENJE TRGOVINE

Prijazno sprejemamo in obdelamo naročila za vsakega vašega kupca. Skrbimo za dostavo paketov preko pošte. Nudimo tudi osebni prevzem.

ZASLUŽITE S PRODAJO

Licenčnina. Vsak mesec jo prejmete in zaslužite s prodajo. Dogovorjeni delež od prodaje, prejmete na vaš račun: vsak mesec.

NIMATE DELA

Vam ni potrebno storiti ničesar, vse izdelami mi ! Bodite popolnoma brez skrbi glede poslovanja in izdelave.

EDINI V SLOVENIJI

Merch Shop je storitev podjetja Zera d.o.o., ki  omogoča inovativno, kakovostno in kupcu prilagojeno storitev, prodajo in lastno proizvodnjo izdelkov. Osredotočeni smo na segment digitalnega tiska, personalizacije in promocijske prodaje »merchandising« izdelkov prek partnerskih spletnih strani. Zgrajen je najsodobnejši sistem spletne trgovine, ki bo »affiliate« partnerjem omogočal enostavno prodajo lastnih licenčnih promocijskih izdelkov svojim oboževalcem in uporabnikom.

KAJ DELAMO?

Vaše sanje in vizijo vaše spletne trgovine, naši sodelavci in oblikovalci realizirajo, na enem mestu. Zagotavljamo oblikovanje spletne strani in popolno delovanje, servis naročanja, izdelavo izdelka, administracijo in plačilni sistem in pošiljanje izdelka vašim kupcem, skratka zagotovimo vse elemente vaše splente trgovine, ki so potrebni za nemoteno delovanje.

ZASLUŽITE S PRODAJO

Licenčnina ni vedno enostavna, na koncu kako veste, da je prav? V našem primeru je zelo jasna. Vi ste avtor izdelka za vašo glasbeno skupino, športni klub, blagovne znamke ali umetnika, ki s podjetjem Zera sklenete ekskluzivno pogodbo o prodaji izdelkov v vaši spletni trgovini. Dogovorili se bomo za odkrit in jasen delež od prodaje, ki ga prejmete na vaš račun.

ZAKAJ MERCH SHOP?

Glasbeniki, športni klubi in blagovne znamke si zaradi večjega vložka investicije, negotovosti prodaje in stroškov ne morejo zagotoviti lastne spletne merchandising trgovine izdelkov s svojo podobo in logom. Kljub temu pa imate veliko bazo oboževalcev, članov in prijateljev na FB,  katerim ne morete ponuditi svojega izdelka. Zera-merch.com je odličen koncept, ki vam omogoča, da predstavite svoje unikatne izdelke v svoji spletni trgovini. S tem si zagotovite tudi dodaten vir prihodka s strni licenčnih izdelkov.

STOPITE V STIK Z NAMI

Zera d.o.o. - digitalni tisk in marketing

Zera d.o.o.

Likozarjeva 3
1000 Ljubljana
t: 01 77 77 710
e: info@zera.si

ZAČNIMO PROJEKT

Kliknite DA, ŽELIM NASVET in prejmite brezplačno svetovanje strokovnjaka.

TOP