01 77 77 710    info@zera.si   Likozarjeva 3, 1000 Ljubljana, SLO   Ponedeljek-petek 8.00 - 16.00

VELIKOFORMATNI TISK

ZAKAJ NAM STRANKE ZAUPAJO?

PLAKATI, TRANSPARENTI, CERADE, NALEPKE

Podjetje ZERA vam omogoča, da lahko kreativno idejo iz 45cm ekrana natisnemo na 160 cm velikoformatnem tiskalniku v naravni velikosti. Primerno je za predstavitev na sejmu, opremo vašega poslovnega prostora, označevanje na vašem poslovnem dogodku ali obveščanje vaših strank .

ZERA je strokovno in zelo odzivno podjetje, ki iz oblikovane in kreativne ideje naredi promocijski, osebni ali korporativni izdelek za naročnika. ZERA ima lastno opremo, znanje in izkušeno ekipo, ki omogočajo izdelavo celovitih rešitev, ki jih naročniki z veseljem uporabljajo. ZERA vam omogoča izjemno priložnost, da vas opazijo.

PORTFOLIO XXL TISKOVIN

Tisk plakatov - veliki format

Tisk plakatov - veliki format

Tisk stenskih nalepk

Tisk stenskih nalepk

Tisk plakata - veliki format

Tisk plakata - veliki format

Promocijsko stojalo

Promocijsko stojalo

Tisk table - veliki format

Tisk table - veliki format

Roll-up stojalo

Roll-up stojalo

Z IZDELKOM VELIKOFORMATNEGA TISKA BOSTE PRIDOBILI NA POJAVNOSTI!

PLAKATI

Promocijski plakat je praktična tiskovina, ki jo lahko postavite v zunanji ali notranji javni oziroma zasebni prostor. Omogoča vam hiter in preprost način obveščanja večjega števila ljudi.

TRANSPARENTI

Reklamni transparent je učinkovito promocijsko sredstvo za vaše podjetje ali za oglaševanje vašega prihajajočega dogodka. Transparenti so namenjeni predvsem zunanji uporabi.

STENSKE NALEPKE

Večina podjetij ima še vedno prazne stene. Stenske nalepke ustvarjajo individualno delovno vzdušje, zato še zdaleč niso iz mode! Zaposleni so v lepo urejenem delovnem okolju bolj produktivni.

REKLAMNE TABLE

Nudimo vam celostno izdelavo označevalnih in reklamnih tabel za obveščanje ali osveščanje. Na voljo vam je storitev grafičnega oblikovanja, tisk in montaža reklamne table v različnih oblikah, velikostih, materialih in barvah.

POLEPITEV VOZIL

Avtografika je izredno učinkovit način oglaševanja in odlična možnost predstavitve vašega podjetja širši ciljni publiki. Vozilo se obleče v logotip in barve vašega podjetja ali drug poljuben motiv.

SVETLOBNE TABLE

Nudimo vam celostno izdelavo poljubne svetlobne table. Na voljo je XXL tisk, montaža in grafično oblikovanje vaše reklamne svetlobne table. Svetloba se razprši in zažari v barvi folije.

KREATIVA IN OBLIKOVANJE

KREATIVA IN OBLIKOVANJE

Želite imeti tiskovino, pa nimate oblikovalca? Nič hudega! Pri nas dobite grafično oblikovanje vseh izdelkov in tisk na enem mestu.

PRIPRAVA ZA TISK

PRIPRAVA ZA TISK

Vaše poslane datoteke pregledamo in ustrezno pripravimo za tisk. S tem poskrbimo za najvišjo možnost kakovost in morebitne napake odpravimo že pred tiskanjem.

TISK IN DOSTAVA

TISK IN DOSTAVA

Možnost izdelave tiskovin še isti delovni dan z dostavo na vaš naslov že naslednji dan! Sedaj veste na koga se obrniti, ko potrebujete kvaliteten in hiter tisk!

STOPITE V STIK Z NAMI

Zera d.o.o. - digitalni tisk in marketing

Zera d.o.o.

Likozarjeva 3
1000 Ljubljana
t: 01 77 77 710
e: info@zera.si

ZAČNIMO PROJEKT

Kliknite DA, ŽELIM NASVET in prejmite brezplačno svetovanje strokovnjaka.

TOP