01 77 77 710    info@zera.si   Likozarjeva 3, 1000 Ljubljana, SLO   Ponedeljek-petek 8.00 - 16.00

SPLETNO OGLAŠEVANJE

IŠČETE VAŠE KUPCE?

CELOVITA SPLETNA STRATEGIJA JE POT DO USPEŠNIH REZULTATOV

Vsako sekundo 23.000 ljudi uporablja Google za iskanje informacij. Veliko jih sicer išče nasvete, kako dobiti punco, si zavezati kravato ali rešitev za katero od drugih življenjskih dilem, vendar pa nekateri iščejo tudi izdelke ali storitve vašega podjetja. In z Google oglasi poskrbimo, da jih zagotovo vidijo.

adwords1

Naj vaša spletna stran odraža vašo profesionalnost in pripomore k povečanju prodaje. Pomagamo vam narediti prodajni načrt in strategijo pridobivanja novih kupcev. Ne bi bilo super, če vam pri pripravi spletnih strani ne bi bilo treba izgubljati časa in zagona z iskanjem različnih ponudnikov gostovanj, oblikovanja in razvijanja spletnega mesta, pa optimizacije in spletnega marketinga?

NAŠI ZADNJI SPLETNI PROJEKTI

Google Adwords oglaševanje

Google Adwords oglaševanje

Facebook oglaševanje

Facebook oglaševanje

Oglaševanje spletne trgovine

Oglaševanje spletne trgovine

PREJMITE VSE NA ENEM MESTU

ISKALNI MARKETING

Skupaj z vami izberemo ključne besede in pripravimo ustrezne tematske oglase. Ko vaši potencialni kupci v iskalnik vtipkajo eno od vaših ključnih besed, se v oranžnem polju nad organskimi zadetki ali na njihovi desni strani, pokaže vaš oglas.

PRIKAZNO OMREŽJE

Prikazno omrežje omogoča tudi zakup pasic (bannerjev) ali celo video oglasov, ki jih lahko umestimo na točno določne spletne strani. Lahko pa izberemo le okvirno temo in nato Google Adwords vaše oglase prikaže na relevantih straneh.

SOCIALNA OMREŽJA

Ne le, da je Facebook lahko pomemben vir klikov na vašo spletno stran in učinkovit kanal promocije, omogoča tudi neposreden nagovor vaših oboževalcev. Če ga želite uporabljati na pravi način sodelujte s strokovnjaki.

REMARKETING

Remarketing je odlična priložnost, da ponovno osvojimo pozornost tistega, ki je v procesu odločanja pozabil na naše izdelke ali storitve. Z direktnim, prepričljivim in domiselnim pozivom k nakupu nam tokrat ne bo ušel!

ELEKTRONSKI MAILINGI

Ljudje so zelo izbirčni pri tem, kaj si želijo v svojem INBOX-u. Če jim pošiljate sporočilo preko elektronske pošte, naj govori v tonu, ki odraža bralčeve potrebe, saj bo v nasprotnem primeru pristala tam, kjer si ne želite.

VSEBINSKI MARKETING

Pomagamo vam, da skupaj zložimo prave besede, ki bodo pripovedovale zgodbo. In poskrbeli bomo, da bo ta zgodba imela srečen konec. Dobro besedilo ni samo berljivo, ampak tudi navdušuje.

GOOGLE

DIGITALNI MARKETING

Najboljša stvar pri vseh Googlovih oglasih za vas je, da večinoma plačate le za klike na vaše oglase. Za nas pa je najboljše to, da program Google AdWords omogoča izjemno natančne statistike. Tako lahko vidimo, kateri je zvezdnik med oglasi in katere ključne besede si zaslužijo kraljevsko razvajanje. Z uporabo iskalnega omrežja se izognete skrbi, da bodo vaši oglasi preveč moteči za vaše potencialne stranke. Google vaše besedilne oglase namreč prikaže le tistim, ki aktivno iščejo informacije o podobnih izdelkih in storitvah, kot so vaši

FACEBOOK

SOCIALNA OMREŽJA

“Če te ni na Facebooku, te ni,” vsekakor drži za podjetja. In ker nočemo, da bi bili v svetu družbenih medijev nihče, vas na zemljevid družbenih medijev lahko postavimo na več načinov. Facebook ponuja zanimive možnosti komunikacije in hkrati krepi odnos z vašo ciljno publiko. Ne le, da je Facebook lahko pomemben vir klikov na vašo spletno stran in učinkovit kanal promocije, omogoča tudi neposreden nagovor vaših oboževalcev in odgovarjanje na njihova vprašanja. Če ga želite uporabljati na pravi način, vzame več časa, kot se mogoče zdi na prvi pogled.

STOPITE V STIK Z NAMI

Zera d.o.o. - digitalni tisk in marketing

Zera d.o.o.

Likozarjeva 3
1000 Ljubljana
t: 01 77 77 710
e: info@zera.si

ZAČNIMO PROJEKT

Kliknite DA, ŽELIM NASVET in prejmite brezplačno svetovanje strokovnjaka.

TOP