01 77 77 710    info@zera.si   Likozarjeva 3, 1000 Ljubljana, SLO   Ponedeljek-petek 8.00 - 16.00

SEJEMSKI PULTI

PODAJTE JASNO SPOROČILO

PREDSTAVITEV BISTVENO VPLIVA NA VREDNOST VAŠE BLAGOVNE ZNAMKE

Sejemski pulti sodijo med najpomembnejše elemente sejemskih in drugih predstavitev. Manjši oglasni prostor na pultu omogoča večjo prilagodljivost sporočil trenutni ponudbi podjetja ali najnovejšim izdelkom, obenem pa je pulte mogoče uporabiti tudi na drugih dogodkih, kot so konference, seminarji in celo degustacije v trgovinah.

V Zeri poskrbimo za vašo sejemsko predstavitev, razstavo, dogodek ali notranjo opremo od ideje do izvedbe. Naše rešitve so v skladu s trenutnimi trendi v oblikovanju in arhitekturi ter podprte z dovršeno in večkrat nagrajeno modularno opremo najvišje kakovosti. ZERA vam omogoča izjemno priložnost da vas opazijo.

NAŠI ZADNJI IZVEDENI SEJMI

SEJEMSKI PULTI NOSIJO SPOROČILO BLAGOVNE ZNAMKE

IZBIRA PULTA

NAJ BO SEJEMSKI PULT VAŠ TRAJNI NAKUP

Pult je element, ki stoji med predstavnikom podjetja in obiskovalcem, zato so sporočila na njem veliko bolj vpadljiva, kot se pogosto zavedamo. Trden in ustrezno oblikovan pult zbuja zaupanje, v notranjost pulta pa je mogoče pospraviti tudi številne promocijske materiale, ki jih predstavnik podjetja lahko ponudi obiskovalcem. Tako se izognete pretiranemu številu informacij, ki so vidne vsem, in prilagodite ponujene brošure ali darila posameznemu obiskovalcu.

BODITE OPAZNI

ČE STE KDAJ RAZSTAVLJALI NA SEJMU, VESTE, DA MATE­RIALI ZA PREDSTAVITEV LASTNE DEJAVNOSTI HITRO POST­ANEJO PROBLEM?

Če ste kdaj razstavljali na sejmu, veste, da mate­riali za predstavitev lastne dejavnosti hitro post­anejo problem. Kako predstaviti svoj izdelek ali storitev na sejmu? Kako biti bolj opazen od konkurentov? Kako s čim nižjimi stroški do čim večjega učinka? V podjetju Zera, imamo bo­gate izkušnje s področja sejmov in razstav in z veseljem bomo skupaj z vami ustvarili in ob­likovali sejemsko zgodbo, ki ne bo razvodenela. Na sejmu vam zagoto­vimo tudi vse promocijske tiskovine in oblečemo hostese v vaši podobi, skratka vse na enem mestu in sejem je narejen.

STOPITE V STIK Z NAMI

Zera d.o.o. - digitalni tisk in marketing

Zera d.o.o.

Likozarjeva 3
1000 Ljubljana
t: 01 77 77 710
e: info@zera.si

ZAČNIMO PROJEKT

Kliknite DA, ŽELIM NASVET in prejmite brezplačno svetovanje strokovnjaka.

TOP