01 77 77 710    info@zera.si   Likozarjeva 3, 1000 Ljubljana, SLO   Ponedeljek-petek 8.00 - 16.00

PROMOCIJSKI MATERIAL ZA SEJME

POMEMBNA JE PODOBA TUDI VAŠIH ZAPOSLENIH

POMAGAMO VAM IZSTOPATI?

Pod okriljem podjetja ZERA deluje profesionalna ekipa oblikovalcev, spletnih razvijalcev in vodij projektov s sodobnim centrom digitalnega tiska z večletnimi delovnimi izkušnjami. To nam omogoča hitro in učinkovito izvedbo naročnikove promocijske kampanje in izdelka. Stranke so z nami izjemno zadovoljne in imamo vzpostavljen dolgoročni tesen partnerski odnos.

ZERA je strokovno in zelo odzivno podjetje, ki iz oblikovane in kreativne ideje naredi promocijski, osebni ali korporativni izdelek za naročnika. ZERA ima lastno opremo, znanje in izkušeno ekipo, ki omogočajo izdelavo celovitih rešitev, ki jih naročniki z veseljem uporabljajo. ZERA vam omogoča izjemno priložnost, da vas opazijo.

PORTFOLIO IZDELKOV

Vizitke

Vizitke

Skodelice

Skodelice

Zloženke

Zloženke

Majice in ostali tekstil

Majice in ostali tekstil

USB ključki s potiskom

USB ključki s potiskom

Brošure

Brošure

KAJ VSE LAHKO IZDELAMO ZA VAS?

TISKOVINE

Največje prednosti digitalnega tiska so prilagodljivost, cenovna konkurenčnost, kakovost, ki je primerljiva z ofsetnim tiskom in predvsem časovna odzivnost, saj vam večino tiskovin pripravimo že naslednji dan.

TEKSTIL

V naši lastni proizvodnji majice potiskamo z vašim motivom. Majice lahko natisnemo na več načinov: za manjše količine z izrezom iz barvne folije, direktnim barvnim tiskom tesktila, sublimacijskim tiskom ali tisk na folijo in izrez.

REKLAMNI MATERIAL

Specializirani smo za prodajo reklamnih izdelkov uveljavljenih blagovnih znamk. Vsi izdelki v naši ponudbi so preverjene kvalitete in skrbno izbrani, saj želimo svojim naročnikom in kupcem ponuditi le najboljše izdelke

KAJ DELAMO?

OBLIKOVANJE, TISK IN DOSTAVA

Izdelki z dobro idejno zasnovo so zanimivi in privlačni zaciljne javnosti. Kreativna ekipa v Zeri sodeluje pri vseh projektih, ki se pripravljajo v naši hiši. Delo kreativcev je podobno delu pisatelja. Najprej pripravijo vsebino in šele potem poskrbijo za privlačno zunanjost knjige, ki se navezuje na vsebino. Ideja je smisel vsakega izdelka.

STOPITE V STIK Z NAMI

Zera d.o.o. - digitalni tisk in marketing

Zera d.o.o.

Likozarjeva 3
1000 Ljubljana
t: 01 77 77 710
e: info@zera.si

ZAČNIMO PROJEKT

Kliknite DA, ŽELIM NASVET in prejmite brezplačno svetovanje strokovnjaka.

TOP