01 77 77 710    info@zera.si   Likozarjeva 3, 1000 Ljubljana, SLO   Ponedeljek-petek 8.00 - 16.00

SEJEMSKA STOJALA

BODITE OPAZNI

REKLAMNA STOJALA VAM OMOGOČAJO BOLJŠI ODZIV OBISKOVALCEV

Promocijska stojala so en od najbolj raznolikih elementov vsake sejemske ali konferenčne predstavitve. Obstaja jih več vrst in izbira pravega je odvisna od vsebin, ki jih želite predstaviti, načina uporabe, navsezadnje pa tudi prenosljivosti in priročnosti.

V Zeri poskrbimo za vašo sejemsko predstavitev, razstavo, dogodek ali notranjo opremo od ideje do izvedbe. Naše rešitve so v skladu s trenutnimi trendi v oblikovanju in arhitekturi ter podprte z dovršeno in večkrat nagrajeno modularno opremo najvišje kakovosti. ZERA vam omogoča izjemno priložnost da vas opazijo.

NAŠI USPEŠNO IZVEDENI SEJMI

Sejemsko stojalo

Sejemsko stojalo

Razstavno - prodajni prostor

Razstavno - prodajni prostor

Prodajno stojalo

Prodajno stojalo

SEJEMSKA STOJALA NOSIJO SPOROČILO BLAGOVNE ZNAMKE

KAKO IZBRATI STOJALO?

IZBIRA SEJEMSKE STOJALA MORA BITI PREMIŠLJENA!

ngvin stojala so lahka, zložljiva in mobilna ter zato primerna za promocije in degustacije, ki se izvajajo v notranjih prostorih. V primeru, da se pingvin stojala uporabljajo tudi zunaj, jih je treba dodatno obtežiti. Predvsem promotorji - izvajalci promocij so s stojali zelo zadovoljni, večina jih zelo hvali, saj jim zavzamejo malo prostora, jih hitro sestavijo in po končani promociji pospravijo v pripadajočo prenosno torbo. Poleg vseh naštetih prednosti ima pingvin stojalo tudi ugodno ceno.

GRAFIČNA PODOBA

PREDSTAVITEV BISTVENO VPLIVA NA VREDNOST VAŠE BLAGOVNE ZNAMKE

Na grafično obliko in vsebino sten vpliva tudi postavitev ostalih elementov na stojnici, od pulta, stojal za brošure, roll-up in pingvin stojal, predelnih sten, miz, stolov in drugih elementov stojnice. Ob nakupu sejemskih stojnic vam zato brezplačno izdelamo 3D izris vaše sejemske postavitve, s pomočjo katerega se boste lažje odločili o stenski postavitvi marketinških sporočil in grafik.

STOPITE V STIK Z NAMI

Zera d.o.o. - digitalni tisk in marketing

Zera d.o.o.

Likozarjeva 3
1000 Ljubljana
t: 01 77 77 710
e: info@zera.si

ZAČNIMO PROJEKT

Kliknite DA, ŽELIM NASVET in prejmite brezplačno svetovanje strokovnjaka.

TOP