01 77 77 710    info@zera.si   Likozarjeva 3, 1000 Ljubljana, SLO   Ponedeljek-petek 8.00 - 16.00

SEJEMSKE STENE

NE ZAMUDITE PRILOŽNOSTI

NA SEJMU MORATE S PRVIM VTISOM PREMAGATI KONKURENTE

Stene sejemskega prostora so navadno uporabljene večkrat in vsebina na njih se ne spreminja za vsak sejem. Nosijo največja sporočila in imajo največji vpliv na prvi vtis, ki ga obiskovalci dogodka dobijo ob ogledu razstavnega prostora. Za različne sejemske prostore in velikosti sejemske stojnice so primerne različne stene, precej pa je odvisno tudi od infrastrukture, ki jo ponuja organizator.

V Zeri poskrbimo za vašo sejemsko predstavitev, razstavo, dogodek ali notranjo opremo od ideje do izvedbe. Naše rešitve so v skladu s trenutnimi trendi v oblikovanju in arhitekturi ter podprte z dovršeno in večkrat nagrajeno modularno opremo najvišje kakovosti. ZERA vam omogoča izjemno priložnost da vas opazijo.

NAŠI ZADNJI IZVEDENI SEJMI

Sejemska stena - Fruit Logistica

Sejemska stena - Fruit Logistica

Sejemska stena - Tilia

Sejemska stena - Tilia

Sejemska stena - Maar

Sejemska stena - Maar

SEJEMSKE STENE NOSIJO SPOROČILO BLAGOVNE ZNAMKE

IZBIRA STENE

NAJ BO SEJEMSKA STENA VAŠ TRAJNI NAKUP

Ob izbiri sten morate pomisliti na dimenzije stene, nosilnost, prenosljivost in še na marsikateri drug dejavnik. Na grafično obliko in vsebino sten vpliva tudi postavitev ostalih elementov na stojnici, od pulta, stojal za brošure, roll-up in pingvin stojal, predelnih sten, miz, stolov in drugih elementov stojnice. Ob nakupu sejemskih stojnic vam zato brezplačno izdelamo 3D izris vaše sejemske postavitve, s pomočjo katerega se boste lažje odločili o stenski postavitvi marketinških sporočil in grafik.

BODITE OPAZNI

ČE STE KDAJ RAZSTAVLJALI NA SEJMU, VESTE, DA MATE­RIALI ZA PREDSTAVITEV LASTNE DEJAVNOSTI HITRO POST­ANEJO PROBLEM?

če ste kdaj razstavljali na sejmu, veste, da mate­riali za predstavitev lastne dejavnosti hitro post­anejo problem. Kako predstaviti svoj izdelek ali storitev na sejmu? Kako biti bolj opazen od konkurentov? Kako s čim nižjimi stroški do čim večjega učinka? V podjetju Zera, imamo bo­gate izkušnje s področja sejmov in razstav in z veseljem bomo skupaj z vami ustvarili in ob­likovali sejemsko zgodbo, ki ne bo razvodenela. Na sejmu vam zagoto­vimo tudi vse promocijske tiskovine in oblečemo hostese v vaši podobi, skratka vse na enem mestu in sejem je narejen.

STOPITE V STIK Z NAMI

Zera d.o.o. - digitalni tisk in marketing

Zera d.o.o.

Likozarjeva 3
1000 Ljubljana
t: 01 77 77 710
e: info@zera.si

ZAČNIMO PROJEKT

Kliknite DA, ŽELIM NASVET in prejmite brezplačno svetovanje strokovnjaka.

TOP