01 77 77 710    info@zera.si   Likozarjeva 3, 1000 Ljubljana, SLO   Ponedeljek-petek 8.00 - 16.00

Cityport.si – izdelava spletne strani

Opis projekta

Cityport je storitev podjetja Velcom d.o.o. Podjetje se že več kot 30 let ukvarja s telekomunikacijami. Cityport produkt je komunikacijska rešitev, ki poenoti vaše komunikacije. Omogoča vam telefonijo, telefonijo in internetni priključek. Podjetje dodatno še nudi hotelske rešitve, spletno gostovanje in podatkovne centre.

Problem

Podjetje je želelo izboljšati svojo spletno predstavitev saj njihova stara stran ni bilo optimizirana po današnjih standardih. Prav tako ni omogočala odzivnega dizajna, ki je danes nuja saj vedno več ljudi brska po spleto preko pametnih telefonov in tablic. Podjetje je želelo z boljšim spletnim mestom omogočati dosedanjim strankam boljšo spletno podporo in predstavitev ter poiskati dodatne potencialne stranke na spletu.

Rešitev

Za podjetje smo se lotili projekta prenove spletne strani na ključ. Samo delo smo pričeli z načrtovanjem spletnega mesto, arhitekture, izdelavo grafične predloge strani ter vnos vsebine. Dodatno smo stran povezali z CRM marketinškim sistemom, ki omogoča zbiranje email naslovov potencialnih strank, ki so v zameno za PDF dokument s koristnimi nasveti pripraljeni pustiti kontaktne podatke. Te potencialne stranke lahko potem prepričamo v nakup z email marketinško kampanjo.

Prva stran

Implementirali smo veliki slider prikazan čez celotno stran. Sam slider smo izkoristili za izpostavitev ključnih marketinkških sporočil, ki jih nudi storitev Cityport. Spodaj smo izpostavili 6 sklopov storitev v obliki interaktivnih kvadratkov, ki omogočajo tudi hitro povezavo na stran storitve, kjer uporabnik dobi koristne informacije.

Koncept spletne strani

Sama spletna stran je bila obsežna saj vsebuje 16 podstrani. Poleg vseh podstrani, kjer nudimo koristne informacije o produktu. Dodali smo še standardne podstrani kot so kontakt, podpora in zgodovina ter opis podjetja. Vsaka podstran tudi vsebuje kontaktne informacije za hiter kontakt podjetja. V nogo strani smo dodali koristne povezave ter značke bonitet ter standardov s katerimi podjetje dokazuje svojo kvaliteto in resnost. Na strani je implementiran tudi blog, kjer bodo sodelavci v podjetju pisali Case studie učinkovito implementiranih rešitev in s tem obiskovalcev nudili še dodatne koristne informacije s področja telekomunikacij.

Rezultat

Končni rezultat projekta je kvalitetna in učinkovita spletna stran, ki predstavlja podjetja. Spletna stran je odzivna, optimizirana, enostavna za navigacijo in nudi obiskovalcem dobro uporabniško izkušnjo. S tako dobro spletno stranjo se lahko lotimo tudi učinkovitega spletnega marketinga in izkoristimo potencial ter preko spletnih kanalov za podjetje najdemo nove stranke in povečamo prodajo.

  • CLIENT Velcom d.o.o.
  • YEAR 2016
  • WE DID Izdelava spletne strani
  • PARTNERS Mitja Petelin, Dejan Lužnic
  • CATEGORY

Bi tudi vi želeli imeti podoben projekt?

Pomagamo lahko tudi Vam! Stopite v stik z nami!

Kontakni obrazec za hiter kontakt:

KONTAKNI PODATKI

Naslov

Likozarjeva ulica 3, Ljubjana

Pokličite nas

telefon: 01 77 77 710

Pišite nam

email: info@zera.si

TOP