01 77 77 710    info@zera.si   Likozarjeva 3, 1000 Ljubljana, SLO   Ponedeljek-petek 8.00 - 16.00

Griffin d.o.o. – izdelava spletne strani

Opis projekta

GRIFFIN d.o.o. je zaposlitveni center, kjer usposabljajo in zaposlujejo invalide na zaščitenih delovnih mestih. So največji delodajalec gluhih in naglušnih v Sloveniji. Njihovi zaposleni so strokovno usposobljeni za pomoč in delo v skladišču, pomoč v proizvodnji, za pomoč pri pakiranju, sortiranju, deklariranju, sestavljanju izdelkov. Poslovne enote Sloveniji imajo v Celju, Mariboru, Ljubljani in Kranju.

Problem

Podjetje je želelo izboljšati svojo spletno predstavitev saj do sedaj niso imeli spletne strani. Posledično se jim je dogajalo, da ljudje, ki so na spletu iskali njihov kontakt so tega zelo težko našli. Prav tako iz spleta, bolj natančno iskalnika Google niso pridobili nobene stranke v desetletju delovanja podjetja.. Podjetje je želelo z boljšim spletnim mestom omogočati dosedanjim strankam boljšo spletno podporo in predstavitev ter poiskati dodatne potencialne stranke na spletu.

Rešitev

Za podjetje smo se lotili projekta prenove spletne strani na ključ. Samo delo smo pričeli z načrtovanjem spletnega mesto, arhitekture, izdelavo grafične predloge strani ter pripravo in vnos vsebine. Ker v podjetu niso imeli osebe, ki bi sama pripravila grafične in tekstovne vsebine za splet in so imeli pomanjkanje časa smo se prenove spletne strani lotili na ključ.

Načrtovanje spletne strani

Sama spletna stran je bila srednje obsežna saj vsebuje 10 podstrani. Poleg vseh podstrani, kjer nudimo koristne informacije o produktu smo dodali še podstrani za kontakt, splošne informacije o zaposlitvenem centru in zakonskem delovanju invalidskih kvot. S tem smo spletno stran napravili tudi splošne uporabno in polno koristnih nasvetov saj s tem na njo privabimo čim več ljudi.

Prva stran

Implementirali smo veliki slider prikazan čez celotno stran. Sam slider smo izkoristili za izpostavitev ključnih marketinških sporočil, ki jih nudi podjetje Griffin d.o.o.. Spodaj smo izpostavili ključne informacije, ki jih obiskovalec dobi takoj na prvi strani. To so ključne prednosti sodelovanja z podjetjem.

Podstrani za storitve

V fazi načrtovanja smo vse storitve, ki jih izvaja podjetje razdelili v ustrezne sklope in po tem načrtu smo tudi izdelali podstrani za storitve do katerih uporabnik lahko enostavno dostopa. Znotraj podstrani za storitev smo le te razdelili še na 3-4 manjše sklope, kjer smo za vsak sklop poudarili ključno prednost, ki jo dobi stranka podjetja Griffin. S tem smo skozi spletno predstavitev izpostavili številne prednosti in ugodnosti in s tem povečali možnosti da obiskovalec spletne strani postane redna stranka podjetja.

Rezultat

Končni rezultat projekta je kvalitetna in učinkovita spletna stran, ki predstavlja podjetja. Spletna stran je odzivna, optimizirana, enostavna za navigacijo in nudi obiskovalcem dobro uporabniško izkušnjo. S tako dobro spletno stranjo se lahko lotimo tudi učinkovitega spletnega marketinga in izkoristimo potencial ter preko spletnih kanalov za podjetje najdemo nove stranke in povečamo prodajo.

  • CLIENT Griffin d.o.o. - invalidsko podjetje
  • YEAR 2016
  • WE DID Izdelava spletne strani
  • PARTNERS Mitja Petelin, Dejan Lužnic
  • CATEGORY

Bi tudi vi želeli imeti podoben projekt?

Pomagamo lahko tudi Vam! Stopite v stik z nami!

Kontakni obrazec za hiter kontakt:

KONTAKNI PODATKI

Naslov

Likozarjeva ulica 3, Ljubjana

Pokličite nas

telefon: 01 77 77 710

Pišite nam

email: info@zera.si

TOP